Archive from oktober, 2012
okt 10, 2012 - Wat ter ore komt    No Comments

boek ‘Duurzame winst voor MKB’ is verschenen

Voor het midden- en kleinbedrijf is een stappenplan in boekvorm en als filmclips verschenen inzake duurzaam ondernemen. Op dinsdag 11 september ontving Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, het eerste exemplaar van het boek ‘Duurzame winst voor MKB – een handig stappenplan met ISO 26000’ uit handen van de auteurs Hans Kröder en Jaap de Vries.

In het boek wordt onder andere verwezen naar de scan ISO 26000 die ook vandaag is gelanceerd en die een organisatie een gepersonaliseerd overzicht geeft van waar ze staat met het implementeren van MVO volgens ISO 26000.

Het boek, ofwel de preview, staat naar onze mening nog vol met ongrijpbare termen. Hoe zet je die om in de praktijk? Oordeel zelf en schroom niet contact op te nemen voor wat persoonlijke aandacht en begeleiding in je eigen stap vooruit.