Ondernemen en iets voor de wereld willen betekenen! Gaat dat wel samen? Ja!

 

Heb je een non-profit achtergrond en ben je nieuwsgierig naar het ondernemerschap?

Meld je aan voor de eerste stap van jouw ondernemers avontuur

Ik wil meer informatie

 

Sociaal ondernemers zijn te herkennen aan hun visie, hun betrokkenheid, hun innovatieve manier van oplossingen bedenken en aan hun maatschappelijke impact.

Maar ook aan hun vaak nog onderontwikkelde zakelijke instinct en praktische ondernemersvaardigheden. Wat is nou mijn meerwaarde, heb ik voldoende vaardigheden om ondernemer te zijn, hoe moet mijn dienst of product er precies uit zien, welke prijs vraag ik hiervoor en hoe kom ik aan klanten? Herken je dit of wil je weten of het ondernemerschap iets voor jou is?Tijdens het werkatelier van 2 uur word je op een actieve manier mee genomen in een oriëntatie op het ondernemerschap passend bij je wensen. Je maakt kennis met de volgende modules en past deze direct toe:

  • Introductie sociaal ondernemen, trends & topics

  • Ben jij een ondernemer, talenten en vaardigheden

Jouw investering bedraagt 97,- excl btw

Als je direct grotere stappen wilt maken raad ik je aan om het werkatelier te verlengen met de volgende 2 modules (2 uur)

  • Waarde Creatie; wat is jouw (meer) waarde voor klanten

  • Verdienmodel; wat is het en hoe kan deze voor jou eruit zien

Je investering in de ontwikkeling van je zakelijke talent en de start van je eigen bedrijf : 185,- excl btwIk bel je altijd na 2 weken om je nog een extra steuntje in de rug te geven.

Lang genoeg getwijfeld, heb je gewoon een stok achter de deur nodig en houdt niks je meer tegen om de eerste stap te zetten? Van mij krijg je geen filmpjes maar mijn deskundige persoonlijke begeleiding, omdat ik jou wil laten zien en voelen dat je meer kunt dan je denkt!

Meld je hier aan voor het eerst volgende face to face of online werkatelier. Dan weet je al binnen een maand hoe jouw bedrijf er uit kan gaan zien!

Ik wil meer informatie

Wil je liever iets langer begeleid worden tot je bedrijf ook praktisch echt in de lucht is? Van mij krijg je niet alleen maar kennis maar we doen het samen. Ik ondersteun jou ook met de vele praktische zaken.

Kijk dan bij het online begeleidingstraject.

Inmiddels hebben al vele ondernemers vanuit de non-profit sector dit werkatelier gevolgd en met goed resultaat!

 “Met vijf personen volgden wij de het werkatelier Sociaal Ondernemen bij TILUAN. Ana-mari is een enthousiaste en ervaren trainer. De presentatie die ze ter ondersteuning gebruikte was to the point en ze gebruikte concrete praktijkvoorbeelden die aansloten bij onze sector. Op deze manier konden wij ons een goed beeld vormen van het onderwerp en ook goed inschatten of het iets voor ons kan zijn. Vier uur is wel krap en misschien hebben we nog een vervolgsessie nodig, maar het heeft zeker voldaan aan de verwachtingen.”

Stichting Stedenband Tilburg-Matagalpa (zij hebben inmiddels het persoonlijk begeleidingstraject gevolgd en al de eerste klanten bediend met het nieuwe verdienmodel voor Social Tourism in Nicaragua)

 

 “ik ben nu zo veel wijzer geworden over sociaal ondernemerschap. Hierdoor kan ik veel beter kiezen.”

Kirsten, altijd werkzaam geweest in de non-profit sector

 

 “Ik had zoveel vage ideeën. Nu weet ik hoe een verdienmodel eruit ziet en kan ik dit toepassen! Hierdoor werden de ideeën direct veel duidelijker. Het is erg prettig dat Ana-mari me na 2 weken heeft gebeld zodat ik echt aan de slag ben gegaan”

Caroline, startend ondernemer

 

na mijn carriére bij de overheid wil ik me nu richten op iets echt waardevols: de begeleiding van ouderen. Hiervoor heb ik eindelijk een goed dienstenpakket ontwikkeld en in het verdienmodel staan de waarden die ik de klant aanbied centraal. Dit komt ook terug in mijn communicatie via social media en mijn website. Het loopt nu hartstikke lekker

Anne-Marie

van idee naar succes